ASG Spark
# Connected Packaging

Connecting you and your customer. Through Connected Packaging. Een verpakking draait om meer dan alleen het mooie doosje, vinden we bij ASG Spark. Het gaat om het verbinden van jouw merk met de wensen van je klanten. Het gaat om strategische concepten, geweldig artwork, slim design met slimme oplossingen, oprechte aandacht en vakmanschap. Wij verbinden alle aspecten met elkaar om zo een ‘spark’ te creëren die verleidt en verrast. Voor een eerste indruk die je klant direct overtuigt.
blnv

Of het nu om kwaliteit, duurzaamheid, luxe, spanning of innovatie gaat. Wij weten hoe we jouw merkwaarden kunnen vertalen naar jouw verpakkingen.

ASG Spark

We zijn trots dat we dé wereldmerken in home entertainment, persoonlijke verzorging en luxe producten van dienst mogen zijn.

ASG Spark is de trotse, betrouwbare partner van een aantal van ’s werelds meest bekende merken. Onze klanten waarderen de tijd en aandacht die we steken in hun projecten.
Ons advies, ons partnership en onze bekwaamheid om te voldoen aan de hoogste standaard. We werken voor internationale merken in persoonlijke verzorging, luxe producten en home entertainment.
home2
home1

Diensten

Onze klanten weten dat ze volledig kunnen vertrouwen op ASG Spark als partner in elke fase van het verpakkingsproces. We verzorgen elk onderdeel: van design en project management tot productie, inpakken en aflevering. Het is ons doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met meer dan 25 jaar ervaring als marktleider, weten we precies hoe we dit moeten doen.

Ontwerp

Uitvoering

Productie

Levering