Market leading with more than 25 years of experience.

Onze klanten weten dat ze volledig kunnen vertrouwen op ASG Spark als partner in elke fase van het verpakkingsproces. We verzorgen elk onderdeel van design en projectmanagement tot productie, inpakken en aflevering. Het is ons doel om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met meer dan 25 jaar ervaring als marktleider, weten we precies hoe we dit moeten doen.

Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Voor elk onderdeel in het proces kunnen we je duurzame opties bieden. Van duurzame materialen en drukinkt tot efficient supply chain management en een duurzame product life cycle.

embossing

Design

Op basis van jouw wensen en behoeften zal ons award winning production design team een design creëren dat werkt. Slimme oplossingen zorgen ervoor dat de designs niet alleen mooi zijn maar ook technisch haalbaar. Natuurlijk zorgen ze er bij elke stap voor dat het design bijdraagt aan de meest positieve merkperceptie die je klanten maar kunnen hebben.

In onze eerste schetsen onderzoeken we samen de verschillende opties. We laten je zien wat mogelijk is op basis van jouw wensen en we verrassen je met ideeën waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Het door jou gekozen design komt tot leven in een 3D-animatie.

Een ‘white sample’, een complete mock-up zonder kleur en artwork, maakt het design tastbaar. Je kunt de verpakking aanraken, openen en sluiten en bekijken hoe het eruit ziet op ware grootte.

Voorzie ons van je eigen artwork of laat het ontwerp van het artwork over aan de ASG Spark designers.

Production

Ontdek de geweldige mogelijkheden van onze technieken en afwerkingen waardoor je verpakking zeker een onvergetelijk indruk zal maken. Het kiezen van de juiste inkt, folie of lamineertechniek kan overweldigend zijn. Natuurlijk ondersteunen we je hierbij met eerlijk en onderbouwd advies.

Wij weten wat maakt dat jouw verpakking eruit spat in de winkels. Onze state-of-the-art Heidelberg drukpersen en afwerkingstechnieken geven je eindeloze mogelijkheden om het design te verfraaien. Of ben je misschien op zoek naar duurzame inkt, foodsafe inkt of UV-inkt? We hebben alle opties die je nodig hebt.

Na het drukken wordt het design uitgesneden. Vlijmscherpe mesjes snijden de exacte vorm uit het karton. In deze fase van het proces kunnen we ook debossing- of embossing-techniek toepassen.

Embossing of debossing is een techniek waarbij de letters of het logo in een ontwerp omhoog geduwd worden om een 3D-effect te creëren. Bij debossing creëren we het tegenover gestelde effect en wordt het karton juist ingedeukt.

Met folie geef je je verpakking een luxe, premium look. Laat je merknaam, andere belettering of illustraties hiermee nog beter opvallen. Of geef je volledige design een metallic afwerking. Natuurlijk kunnen we vele spectaculaire kleuren folie gebruiken.

Lamineren zorgt voor een mooie glossy finish en daarnaast beschermt het je verpakking tegen krassen. Lamineren is een van de opties waarmee je je product beschermt tegen beschadigingen. Ontdek de afwerking die het beste past bij jouw product en merk: van mat tot glanzend, hoogglans of soft touch met een fluweelachtige textuur.

We kunnen codering of serialisering aan uw product toevoegen om cadeaubonnen of waardekaarten te maken. Download hier meer info over coding.

Onze vouwlijmmachines transformeren het platte drukvel van vouwkarton tot een complete doos. De machines kunnen duizenden dozen per uur vouwen en lijmen.

Voor luxe verpakkingen gebruiken we vaak omplakt karton. Het massieve karton wordt omplakt en opgezet. Een prachtige massieve verpakking is het eindresultaat.

Om je product er echt uit te laten springen kunnen speciale toevoegingen zoals linten, magneten, codering of leaflets toegevoegd worden. Onze hand assembling afdeling voegt deze items met de hand toe en zorgt voor een top eindresultaat wat niet aan het oog van je klanten zal ontsnappen.

services2
fullfilment

Fulfillment

Waarom zou je je dozen naar een nieuwe locatie vervoeren voor het verpakken zelf als je dit vol vertrouwen aan ons team kan overlaten. We verpakken de producten en maken ze klaar voor distributie naar de winkels of de distributiecentra. We kiezen graag voor optimale logistieke efficiency, omdat dit bijdraagt aan de duurzaamheid van jouw producten.

Delivery

Als het product gereed is, rest er nog maar een taak. Een feilloze levering. Hiervoor werken we samen met vaste partners die leveren in heel Europa en Amerika. Op deze manier kunnen we een snelle, flexibele levering garanderen in deze delen van de wereld.
delivery